maanantai 19. tammikuuta 2015

Dreamland

Leffa nimeltä Inception innoitti mut ajattelemaan, että jos saisin itse luoda dreamlandin, millainen se olisi? Leffassa yksi päähenkilöistä oli jäänyt unimaailmaan pitkäksi aikaa koska piti niin paljon enemmän unimaailmassa luomastaan täydellisestä maailmasta kuin todellisuudesta.

Kun ajattelen dreamlandia näen hiekkarannan ja auringon, tunnen lämmön. Vedessä ui kesyjä mutta vapaita delffiinejä, joiden kanssa voisin mennä uimaan. Rannalla laukkaa hevonen. Rannalta löytyy myös poikaystäväni, perheeni ja tärkeimmät ystävät. Rannalla on mahdollista harrastaa vesiurheilulajeja; surffausta ja sukellusta. Tunnen huolettomuuden, ei tarvitse stressata mistään. Olen vapaa joko jäämään tälle rannalle tai lähtemään muualle. Dreamlandissani ketään ei kiusata eikä kenenkään tarvitse tuntea epävarmuutta. Ihmisillä ei ole kiire ja kaikki ovat ystävällisiä toisilleen.

Nyt on sinun vuorosi: kirjoita paperille millainen olisi sinun unelmamaailmasi. Nyt on lupa haaveilla!

Ja seuraava tehtävä on lähteä pohtimaan, miten saisit unelmamaailmasi luotua. Voisin väittää, että melkeinpä jokaista kohtaa voi jollain tavalla viedä kohti unelmaansa. Maailmanrauhaa kukaan tuskin pystyy yksin luomaan mutta jokainen pystyy tekemään jotakin sen eteen. En väitä, että muutokset olisivat helppoja mutta ne ovat mahdollisia. Jos haaveilet lämmöstä, lähde matkalle lämpimään tai jopa muuta johonkin lämpimään maahan. Jos haaveilet hevosista, varaa ratsastustunti. Dreamlandisi paljastaa millaisilla asioilla saat arkeasi parannettua.


"Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion, too

Imagine all the people
Living life in peace
 
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you will join us
And the world will be as one
 
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man"
 
-John Lennon Imagine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti